Palapeli Interdruk – Ambrosius Bosschaert, Still Life With Flowers

24,90 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 10013526 Osasto:

Kuvaus

Palapeli, 1000 palaa. Koko 48 x 67 cm.

Ambrosius Bosschaert vanhempi (1573–1621) oli hollantilainen taidemaalari, joka tunnetaan kukka-asetelmista. “Still Life With Flowers” on yksi hänen tunnetuimmista teoksistaan ja edustaa varhaista hollantilaista kukka-asetelma -maalausta.

Teos esittää värikkäitä, eksoottisia ja harvinaisia kukkia, jotka on aseteltu symmetrisesti ja harmonisesti. Tumma tausta korostaa kukkien värejä ja muotoja, luoden voimakkaan kontrastin ja kolmiulotteisen vaikutelman. Kukat maalattiin erillisinä elementteinä ja yhdistettiin yhdeksi kokonaisuudeksi, mikä mahdollisti niiden maalaamisen kukinta-aikana.

Kukka-asetelmilla oli symbolinen merkitys, sillä ne edustivat elämän haurautta ja katoavaisuutta (vanitas) sekä kauneutta ja luonnon monimuotoisuutta. “Still Life With Flowers” on arvostettu esimerkki Bosschaertin kyvystä yhdistää tarkka luonnontieteellinen havainnointi ja esteettisyys.

Rentoudu palapelin äärellä ja uppoudu hetkeksi taiteen maailmaan. Palapelissä on kaunis lieriön mallinen pakkaus ja se kestää katseet kirjahyllyssä ja se on myös ilo antaa lahjaksi.

Alkuperämaa: Puola

Lisätiedot

Valmistaja

Interdruk