Neropatin päiväkirja: Kuumat paikat – 19

20,90 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9789510485811 Osastot: ,

Kuvaus

Hulvaton lomastoori, parasta Neropatti-meininkiä!

Kansainvälisen huippumenestyskirjailija Jeff Kinneyn Neropatin päiväkirja -sarjan 19. osassa Greg Heffleyllä on edessään kaikkien aikojen karsein kesä koko perheen voimin.

Greg Heffleyllä on kuumat paikat. Kun iso joukko sukulaisia ahtautuu pieneen rantamökkiin kesähelteillä, koossa ovat katastrofin ainekset. Niistä puheen ollen: mummin kuuluisien lihapullien ainekset ovat olleet vuosikaudet tarkoin varjeltu salaisuus. Saako Greg setvittyä kaikki suvun salat ennen kuin loma loppuu? Vai onnistuuko hän vain hämmentämään soppaa?

Sarjan edellisestä osasta Helppo nakki sanottua:

”Helppo nakki on hyvä nuortenkirja. Sitä voi suositella kaikille huumorista pitäville, erityisesti lapset, jotka eivät ole löytäneet lukemista saattavat arvostaa sen hauskuutta.” Juha Salmi, Kirjavinkit.fi

”Runsaasti kuvia ja tiivistä tekstiä sisältävä sarja on helppolukuinen ja viihdyttävä.” Miia Hartikainen, Karjalainen

Jeff Kinney (s. 1971) on New York Timesin kirjamyyntilistan kärkinimi. Hän on voittanut kuusi kertaa Nickelodeon Kids’ Choice Award -palkinnon suosituimmasta nuortenkirjasta. Jeff on valittu Time-lehdessä maailman sadan vaikutusvaltaisimman henkilön joukkoon. Hän vietti lapsuutensa Washington D.C:ssä ja muutti Uuteen-Englantiin, missä hän omistaa vaimonsa kanssa kirjakaupan nimeltä An Unlikely Story.

Lisätiedot

Paino 0,33 kg (kilogramma)
Valmistaja

Kinney, Jeff